Kursus i Skriveprocesser

Det at skrive er en proces – det er der ganske få af os, der tænker over. På dette kursus bliver du indført i, hvad processen indebærer, så du bliver bedre i stand til at styre udenom skriveblokeringer og producere mere effektivt.

Hvem er kurset relevant for?

Kurset henvender sig til alle med interesse for skrivning og særligt til fagpersoner, som arbejder med skrivning til daglig. Kurset er også relevant for studerende, som er i gang med en mindre eller større skriftlig opgave.

Kursets indhold 

For at optimere din skriveproces, er det vigtigt, at du hele tiden har et overblik over, hvor i processen, du befinder dig. På kurset kommer vi til at arbejde projektorienteret, hvor vi gennemgår skriveprocessens faser.  Du bliver introduceret for, hvilke processer, der gør sig gældende, når vi skriver, og hvordan vi bedst muligt kan udnytte mulighederne heri. Kurset er teoretisk såvel som praktisk tilrettet, hvor der vil være mulighed for at øve div. værktøjer i praksis.

Praktisk Info 

Kurset finder sted … i tidsrummet…. Pris pr. deltager….